Салати з мівіною давно стали справжнім хітом серед простих і водночас оригінальних страв. Їх швидко готувати, вони можуть бути як чудовим доповненням до будь-якого обіду чи вечері, так і самостійною стравою для перекусу.
У салатах із мівіною можна поєднувати найрізноманітніші інгредієнти — від овочів до м’яса й морепродуктів. Створюючи такі рецепти, можна експериментувати без обмежень, адже доступні ціни на вермішель Мівіна в Україні додатково цьому сприяють.
Пропонуємо три оригінальні варіанти, які точно вразять вас швидкістю приготування та смаковою гармонією.
М’ясний салат із мівіни
Що потрібно мати для приготування:
- 1 пачка Мівіни;
- 200 г вареної ковбаси або відвареної курячої грудки;
- 3 курячих яйця;
- 300–400 г консервованої кукурудзи;
- 5–7 ст. ложок майонезу;
- кілька гілок петрушки;
- сіль і чорний перець на свій смак.
Покроковий рецепт приготування виглядає так:
- Яйця відваріть круто. Коли вони охолонуть — очистіть від шкаралупи.
- Вермішель подрібніть руками або за допомогою качалки. Залийте її окропом і залиште на 5 хвилин, після чого злийте залишки води.
- Яйця та варену ковбасу або курячу грудку наріжте невеликими кубиками, подрібніть петрушку. Усі інгредієнти покладіть у салатницю та заправте майонезом. Посоліть на свій смак і гарно все перемішайте.
Хрусткий салат із мівіни
Необхідні інгредієнти:
- 2 пачки вермішелі швидкого приготування;
- 1 пекінська капустина середнього розміру;
- 100 г мигдалевих пластівців (пелюстки);
- 5 ст. ложок очищеного насіння (соняшник, гарбуз, льон або інше);
- 100 мл соняшникової або оливкової олії;
- кілька стрілок зеленої цибулі;
- 3 ст. ложки цукру;
- 1 ч. ложка солі;
- 3 ст. ложки оцту.
Готувати цю страву потрібно в такій послідовності:
- Цибулю та пекінську капусту помийте. Наріжте капусту тоненькими смужками, а цибулю дуже мілко.
- На сухій сковороді підсмажте насіння та мигдалеві пластівці — робіть це впродовж кількох хвилин.
- Капусту, цибулю, насіння та пластівці покладіть у салатницю і змішайте.
- В окремій посудині розмішайте оцет і цукор, поки цукор повністю розчиниться. Додайте сіль та олію, знову перемішайте.
- Вилийте готову заправку в салатницю, перемішайте.
- Мівіну подрібніть. До готового салату додайте її безпосередньо перед подачею до столу, щоб вона залишилась хрумкою.
Салат із мівіни та крабових паличок
Продукти, які необхідні для приготування:
- 2 пачки вермішелі швидкого приготування;
- 250 г крабових паличок;
- 1 свіжий огірок;
- 300 г консервованої кукурудзи;
- 3 ст. ложки майонезу;
- сіль та чорний перець до смаку.
Готувати салат треба наступним чином:
- Пересипте Мівіну в каструлю, залийте окропом. Коли пройде 5 хвилин, злийте залишки води.
- Крабові палички та огірок наріжте невеликими кубиками.
- Покладіть у салатницю всі інгредієнти, заправте майонезом, посоліть і добре перемішайте.
Готово, можна смакувати!
Залишається лише додати, де краще купувати інгредієнти для цих рецептів. Якісні продукти є в маркеті важливих штук MAUDAU, і замовити їх можна з доставкою. Мівіна різних смаків, кукурудза в консервах, майонези, сіль та різноманітні спеції — у МАУДАУ є все.